Elkészítés: A hagymát apró kockára vágjuk, és dinsztelni kezdjük a zsíron. A paradicsomot, paprikát is kockára vágjuk és hozzáadjuk, beletörünk 2 gerezd fokhagymát, és együtt pirítjuk.
Mikor megdinsztelődött, rátesszük a kockára vágott vadhúst és befűszerezzük, a sót kb. 1 óra múlva tesszük hozzá. A hús levet fog engedni, de ha elfőné a levét, pici vízzel pótoljuk.
1,5 órát főzzük, amikor majdnem készen van, beletesszük a megmosott, nagyobb kockára vágott gombát, utána a kockára vágott csirkemájat, és hozzáöntjük az 1 dl vörösbort. Pár percet forraljuk, és a végén beletesszük a borsót, összekeverjük, és nem főzzük tovább (mert a borsó megkeményedik).
Tálaláskor tócsni lepénnyel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.