Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, beletesszük a szódabikarbónát, a citromlevet, a lereszelt citromhéját, majd felváltva a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kikent tortaformában úgy sütjük, mint a piskotát. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A tejből és az evőkanálnyi lisztből sűrű pépet főzünk, a tűzről levéve beletesszük a cukrot és a vaníliás cukrot, majd ha kihűlt, a kikevert vajat és az 1 tojássárgáját is belekeverjük. A tésztát megtöltjük a krémmel, az oldalát is bevonjuk, ízlés szerint díszítjük, majd a hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.