Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom. A fehérjébe teszem a csipet sót, és elkezdem habbá verni. Mikor kezd keményedni, beleteszem a cukrot, és azzal verem kemény habbá. Utána egyenként teszem bele a tojássárgákat - folyamatos keverés mellett -, majd az olajat és az ásványvizet. A lisztet, a kakaót és a sütőport átszitálom, és hozzáadom a tojáshabhoz. Óvatosan összeforgatom, és szilikonos tortaformába öntöm.
A sütőt 200 fokra előmelegítem, de már csak 180 fokon sütöm a piskótát. Ha elkezdene nagyon barnulni a teteje, sütőpapírral letakarom. Tűpróbáig sütöm (kb. 30 perc). Ha megsült, a formából kivéve hagyom kihűlni.
A vaníliás pudingból és a tejből sűrű pudingot főzök, ha kész, hozzákeverem a rumaromát. A puha vajat és porcukrot habosra keverem, majd hozzáadom a vaníliás pudingot, és jól összedolgozom.
A piskótát 3 lapra vágom, és megkenegetem őket, a krémre ültetem a gyümölcsdarabokat. A piskóta tetejét is megkenem krémmel, majd díszítem csokidarával és eperrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.