Elkészítés: 6 dl tejet a reszelt citromhéjjal felforralunk, a búzadarával állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Langyosra hűtjük, belekeverjük a vajat, a tojást és 2 evőkanál cukrot.
A maradék 4 dl tej és 2 dl víz keverékét feltesszük forrni, és ebbe szaggatjuk bele vizes kanállal a galuskát. 10 percig főzzük, majd szűrőkanállal kiszedjük.
A tejet langyosra hűtjük, belekeverjük a maradék cukrot, vaníliás cukrot, lisztet. Felforraljuk, és a tálba szedett galuskára öntjük.
Jól lehűtve tejszínhabbal, darabolt gyümölccsel vagy rumba áztatott mazsolával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.