Elkészítés: A tésztához szétválasztjuk a 3 tojást. A tojásfehhérjéket a cukorral habbá verjük, a tojássárgákat kikeverjük a tejjel, az olajjal és a liszt felével, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. A maradék liszttel elkeverjük a diót, a fahéjat és a sütőport, aztán a masszába forgatjuk. A tésztát papírral fedett tepsibe borítjuk, és 160 fokos sütőben 35-40 percig sütjük.
A krémhez a tejből, a pudingportból és a cukorból hagyományos módon pudingot főzünk, a tojássárgáját a porcukorral kihabosítjuk, majd beletesszük a vaníliás cukrot és a puha margarint. Végül hozzáadjuk a langyosra hűlt pudingot, és összekeverjük.
A tojáshabhoz a tojásfehérjét és a cukrot habbá verjük, a vége felé belecsurgatjuk a citromlevet, és a citrom reszelt héját is hozzákeverjük.
Előveszünk egy üvegtálat, és az aljára tesszük az apró kockákra vágott tészta felét, majd a vaníliás krém felét rákenjünk, és a tojáshab fele is rákerül, majd jön a maradék kockázott tészta, a krém és végül a tojáshab, aminek a tetejére reszelt csokoládé kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.