Egy tálba beleszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a tejfölt,porcukrot,sütőport,margarint,citrom reszelt héját,tojás sárgákat,vaníliás cukrot és aromát. Ezt összegyúrjuk és befóliázzuk . Ha ezzel megvagyunk hűtőbe tesszük pihenni minimum egy órára. Ha letelt az egy óra kicsomagoljuk a fóliából, lisztezett deszkán átgyúrjuk és kiszaggatjuk . Előmelegített sütőben, 180 fokon alsó-felső sütésen 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük .Hagyjuk kihűlni.Csokoládé máz elkészítése: Egy fazékba engedünk vizet kb. félig és feltesszük melegíteni a tűzhelyre alacsony lángon. Ha gőzölög de nem forr , egy hőálló tálat teszünk a fazékra , lehetőleg akkorát hogy ne süllyedjen bele. A tálba bele tördeljük a csokoládét és hozzáadjuk a vajat és a kakaóport. Mikor sűrű , csomómentes és nem híg a masszánk levesszük a tűzhelyről . A kihűlt karikákat egyenként belemártjuk félig a csokiba és egy tálcára téve csokis oldalával felfelé , hagyjuk megdermedni. Mikor megdermedt tálalhatjuk is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.