Elkészítés: A tészta hozzávalóit géppel összedolgozzuk, hogy lágy tésztánk legyen. Előbb kevesebb vizet adunk hozzá, utána adagoljuk még szükség szerint. Kétfelé osztjuk a tésztát, és kézzel széthúzzuk, belehelyezzük az olajjal kikent pizzaformába, kis peremet is nyomunk a szélükre, és hagyjuk pihenni 5 percig.
Megszurkáljuk villával a tésztákat, hogy ne púposodjanak fel. Ezután jöhet a feltét. Paradicsomszósszal megkenjük, felkarikázott póréhagymát, fokhagymát, felcsíkozott angolszalonnát, erős zöldpaprikát, karikára vagdalt füstölt kolbászt teszünk rá. A vargányagomba nagy szeletekre vágva kerül még rá, majd erre szórunk jókora adag reszelt mozzarella sajtot.
180 fokos sütőben 200 fokon megsütjük. Légkeverékesben az alsó sütő is lehet bekapcsolva, hogy átsüljön kellően.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.