Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát és üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a csirkedarabokat (kivétel a májakat). Megpirítjuk a csirkehúst is, és a tűzről levéve rászórjuk a pirospaprikát, kis lángra téve párszor még átforgatjuk, majd felöntjük kb. 2 liter vízzel, vagy amennyi levest akarunk. Nagy lángon elkezdjük főzni. Beledobjuk a kockára vágott répákat, a zellert, a zúzott fokhagymát. Ha felfőtt a levesünk, kis lángra vesszük, és beledobjuk a májakat, megfűszerezzük, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Amikor már majdnem kész, akkor tesszük bele a felkockázott zöldpaprikát és paradicsomot. Tehetünk bele felkockázott burgonyát is, és főzhetünk tésztát vagy tarhonyát is bele, de én inkább - a gyerekek miatt - több zöldséget teszek bele, és már azzal is elég sűrű lesz. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.