Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A burgonyát négybe, a répát és a tavaszi hagymát karikákra vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, négybe vágjuk. A fokhagymát átnyomjuk. A babot és a borsót egészben hagyjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a burgonyagerezdeket. Hozzáadjuk a babot, a répát, a fokhagymát, és kb. 5 percig pároljuk. Felöntjük a húslevessel, beletesszük a maradék zöldségeket, és lassú tűzön további 15 percig főzzük. Szójaszósszal, borssal ízesítjük, megszórjuk a petrezselyemmel, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.