Elkészítés: A rizsből (vagy kölesből, zabpehelyből) sűrű kását főzünk és kihűtjük.
1 kanálnyi vajon (ha szükséges, kevés vizet is önthetünk alá) megpároljuk a sárgarépát, a hagymát, a zellert, a petrezselyemgyökeret, beletesszük a citromhéjat, a zöldfűszert. Ha puha, meghintjük a liszttel, s összekeverjük.
Ezután szitán áttörjük az egészet, s elkeverjük egy tojással együtt a hideg kásával.
Hosszúkás formába öntjük, vajat, tejfölt teszünk rá, és sütőben megsütjük. Barnamártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.