Elkészítés: A tésztáhpz a tojásokat jól összekeverjük, hozzáadjuk a lisztet és annyi tejet, hogy éppen keverhető legyen. A tésztát ilyenkor, sűrű állapotában kell csomómentesre keverni, ugyanis ekkor a csomók robotgép nélkül is könnyen elmorzsolódnak. Ha kész, fokozatosan hozzáadjuk a maradék tejet, szükség esetén még vizet vagy szódát, a végén sűrű masszát kell kapnunk. Adjuk hozzá az olajat és egy kevés sót.
A töltelékhez a hagymát nagyon apró kockákra vágjuk, olajon aranysárgára pirítjuk. A sonkát szintén nagyon apróra szeleteljük, a hagymához adjuk, és keverés mellett kicsit pirítjuk. A végén az olajat leöntjük róla. A tejfölt hozzáadjuk, és ha kihűlt, belekeverjük az apró lyukú reszelőn lereszelt sajtot. (Ha a massza előzőleg még meleg, a sajt meg fog olvadni, és a töltelék egyberagad, nem lesz kenhető.)
A tésztából nagy és vastag palacsintákat sütünk. A kész palacsintákat megtöltjük a töltelékkel, és már ehető is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.