Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk kevés cukros tejben, a lisztben elmorzsoljuk a 10 dkg margarint, hozzáadjuk a sót, a tojást, a tejfölt, és ezután a felfuttatott élesztőt. Jól összedagasztjuk, és kb. 1,5 órát kelesztjük.
Ezután kinyújtjuk és megkenjük margarinnal, majd rászórjuk a reszelt sajtot. Felcsavarjuk, mint egy kalácsot, fóliába csomagoljuk a tésztát, és hűtőbe rakjuk.
Másnap a tésztát kinyújtjuk fél centi vastagra, megkenjük 1 tojással, megszórjuk sajttal, és kockákra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.