Előkészítés: A céklát meghámozzuk, kockákra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk egy lábosban. Először hirtelen megpirítjuk benne a köménymagot, hozzáadjuk a gyömbérport, a korianderport és a céklát. Kevergetve megpirítjuk. A céklára öntünk 2 liter vizet, felforraljuk, sóval, borssal fűszerezzük, és félig lefedett edényben, lassú tűzön kb. 20 percig főzzük, amíg a folyadék fele elpárolog. Botmixerrel péppé zúzzuk a céklát. A tejfölt elkeverjük a citromlével és a snidlinggel, és a levesbe öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.