A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet. Egy nagy tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral, a piskóta masszát két részre osztjuk, és külön-külön megsütjük. A kihűlt piskótákat a rövidebb felénél indulva hosszában elvágjuk, így lesz 6 csík lapunk.
A pudingporokat a cukorral, tejjel simára keverjük és sűrűre felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihabosított vajjal összekeverjük. A megmosott, apróra vágott epret is hozzákeverjük szép óvatosan és a piskóta csíkokat egymás után megtöltjük. Olvasztott csokival minden sort meglocsolunk. A sütemény oldalát is lekenjük a krémmel.
A díszítéshez a pudingport a cukorral, tejjel felfőzzük, majd kihűtjük. A cukrászhabot kemény habbá verjük, majd apránként a pudinghoz keverjük. A sütemény oldalát és tetejét is bevonjuk vele. Eperrel és csokival tetszés szerint díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.