Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Egy 24 cm-es kapcsos forma alját sütőpapírral kibéleljük, az oldalát vajjal kikenjük. A tésztamasszát 5 részletben sütjük meg, 5 lapunk lesz.
A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel simára keverjük, sűrűre felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihabosított vajjal összekeverjük jó habosra, és a tortalapokat egyenként megkenjük, az oldalára is hagyunk belőle. Közben mindegyik krémes tortalapot olvasztott csokival lecsurgatjuk, fagyasztóba tesszük addig, míg a csokoládé megdermed rajta, így nem lesz maszatos a szelet, ha felvágjuk a tortát, jó roppanós lesz a csokoládé. Ezután a tortalapokat egymásra helyezzük, oldalát is bekenjük a megmaradt tejszínes krémmel.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a tortánkat díszítjük vele. Csokoládéforgáccsal megszórjuk. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.