A villámgyors hamis tiramisu elkészítéséhez a babapiskótákat beleforgatjuk a kávéba, majd elhelyezünk egy sort a jénaiban (vagy bármilyen formában).
A hidegen kikeverhető pudingport (bármilyen íz lehet) 4 dl hideg tejjel csomómentesre keverjük. Ennek a felét a babpiskótákra kenjük, majd csinálunk még egy babapiskótás-pudingos réteget.
A tejszínhabot a porcukorral kemény habbá verjük. Ezt kenjük az utolsó réteg babapiskótára. (Nem a krémre!) Megszórhatjuk kakaóval, fahéjjal. 1-2 órát vagy akár egy éjszakát is hagyjuk a hűtőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.