Egy 25-35-ös tepsibe lerakjuk szépen a kekszet. 6 dl tejben megfőzzük a csoki pudingot, majd a végén egy fél üvegcse rumot, egy marék mazsolát és a cukrok felét belekeverjük, és még forrón ráöntjük a kekszrétegre simítjuk.
Megfőzzük a vaníliapudingot is, ugyanúgy 6 dl tejben, beletesszük a cukorféléket, és hagyjuk kihűlni.
A piskótát a maradék rummal elkevert 3 dl tejbe mártogatjuk, majd szépen egymás mellé rakjuk. A kihűlt pudingot a keményre vert tejszínhabbal jól összekeverjük, beletesszük a zselatint, és a piskóta tetejére halmozzuk. Megszórjuk fahéjjal és kakaóval, és mehet a hűtőbe. Ünnepekre is kiváló sütemény .
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.