A hamis tiramisu mártásához felforraljuk a citrom- és a narancslevet a cukorral. Állandó kevergetés mellett hozzáadjuk a 1/2 dl vízzel és a tojássárgájával simára kevert étkezési keményítőt. Azután kevergetve sűrűre főzzük, majd lehúzzuk a tűzről, és kevergetve hagyjuk kihűlni.
A citromkrémhez összekeverjük a citromok lereszelt héját, a vaníliarúd kikapart magjait, a cukrot, a tejszínt, valamint a habfixálót, majd kemény habbá verjük. Ezután óvatos mozdulatokkal beleforgajuk a joghurtot és 2 ek citrommártást.
A citromkrémet poharakba rétegezzük a kisebb darabokra tört babapiskótákat és a citrommártással. Ezután a hűtőbe tesszük legalább 1 órára. Egy kevés tejszínhabbal és leforgácsolt fehér csokoládéval díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.