A pudingot megfőzzük 2,5 dl tejjel, és rögtön egy jénai tálba simítjuk, majd hagyjuk kihűlni. A hideg, behűtött málnát egyenletesen eloszlatjuk a pudingon.
A fehér csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk (ehhez adhatuk 1 evőkanálnyi olajat), majd kissé kihűtjük (de még maradjon folyékony), és a málnás rétegre öntjük. Az egészet kihűtjük.
A piskótákat a maradék tejjel elkevert málnaszörpbe mártogatjuk, majd a málnás-csokis rétegen elrendezzük őket.
A habtejszínt kemény habbá verjük. A hideg tejszínhab kerül a desszert tetejére (a tejszínhab felét színezhetjük rózsaszínre is az ételfestékkel), végül ízlés szerint friss málnával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.