A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztából két cipót formázunk, majd lisztezett deszkán, egyenként, tepsi méretűre nyújtjuk.
Egy 30x30 cm-es tepsi hátoldalára szilikonos sütőpapírt vágunk, majd egyenként, 7-8 perc alatt megsütjük a lapokat, a 180 fokra előmelegített sütőben.
A lisztet és a cukrokat a tejjel csomómentesre keverjük, közepes lángon felfőzzük, majd kihűtjük, és a vajjal kihabosítjuk a főzött krémet.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd a kihűlt krémmel, és a habfixálóval együtt krémesre keverjük.
Egy tálcára tesszük az egyik kihűlt lapot, és a fele krémet rásimítjuk, majd kirakjuk babapiskótával, majd egy ecset segítségével a babapiskótákat a rummal (vagy rum aromával) lekenjük. Következik a krém másik fele, amit elsimítunk a babapiskótákon, majd befedjük a másik tésztalappal.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.