Elkészítés: A bélszínt bepácoljuk: lehártyázzuk, majd borssal és mustárral megkenjük, olajba tesszük, ami ellepi, és 2-3 napig pácoljuk.
A ragu elkészítésekor 2 evőkanál kristálycukrot karamellizálunk, majd rádobunk 3 fej nagy kockára vágott vöröshagymát. Kicsit átpirítjuk benne, sózzuk-borsozzuk. Felöntjük 3 dl vörösborral és ebben főzzük a hagymát, amíg megpuhul. Közben egy kis fokhagymát, 1 kávéskanál Worchester szószt, 1 szelet narancsot és pár szem szőlőt teszünk bele.
Ha a hagyma puha, a mártást keményítővel sűrítsük be.
A bélszínt serpenyőben süssük meg ízlés szerint, olaj nem kell alá, mert a páctól elég olajos.
Burgonyakrokettel és a fűszeres mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.