Elkészítés: A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőport, pici sót, és összedolgozzuk a szobahőmérsékletű margarinnal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom reszelt héját. A kapott tésztát megfelezzük, hozzáadjuk az ételfestéket, jól átgyúrjuk.
A tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Virág alakú szaggatóval lyukas és tele formákat szúrunk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A színes linzereket baracklekvárral (tetszés szerint bármilyen ízzel) megkenjük és összeragasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.