Elkészítés: Az 1 tojásfehérjét a 3 dkg cukorral keményre verjük, majd hozzákeverjük a puha margarint és a lisztet is. 2/3 részét meggyszörppel festjük meg, 1/3 részét mandulaaromával. Egy habzsákba tesszük, és a sütőpapírral fedett tepsibe különböző virágokat, leveleket (vagy más figurákat is lehet) rajzolunk, és a fagyasztóba tesszük, míg a piskótát összeállítjuk.
A piskótához az egész tojásokat kb. 5 percig elektromos habverővel habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
A fagyasztóból kivesszük a tepsit, majd a piskótamasszát egyenletesen, óvatosan ráöntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Még forrón a papírt lehúzzuk róla, és egy porcukorral meghintett konyharuhával feltekerjük. A ruhában hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a tejjel összekeverjük a pudingport, ízlés szerinti cukorral sűrűre felfőzzük. Egy kis olvasztott csokit keverhetünk hozzá, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk, és összekeverjük a csokis krémmel.
A piskótát kibontjuk, a konyharuhát eltávolítjuk. A krémet a piskótára kenjük, feltekerjük, kis pihentetés után kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.