Elkészítés: Forró olajon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak. A paradicsomot felkockázzuk, és azt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pároljuk, ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá.
Mikor a hagyma, a paprika és a paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és 5 percig főzzük a zöldségekkel. Egy tálban kevés sóval és borssal felverjük a 8 tojást, és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.