Előkészítés: A céklát megmossuk, és annyi vízben, ami ellepi, puhára főzzük. A többi zöldséget is értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk.
Elkészítés: A paprika húsát nem túl apró kockákra, az uborkát először hosszában félbe, majd a zellerrel együtt szeletekre, hagymát karikákra vágjuk. A zöldfűszereket felaprítjuk. A céklát meghámozzuk, és mint egy almát, gerezdekre vágjuk. A sajtot falatnyi kockákra vágjuk, és a zöldségekkel, zöldfűszerekkel összeforgatjuk. Az öntethez összekeverjük a bort az ecettel, sóval, és borssal fűszerezzük, végül erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. A salátára öntjük, és tálaljuk. Rozskenyeret kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.