A mézdinnyét kettévágom, magját eltávolítom. Az egyik felét megborsozom, öntök bele vodkát. A pitypang levelekből négy nagyobbat félreteszek, a többit nagyobb darabokra vágom. A lazacot szintén feldarabolom. A citromból vágok egy karikát, félbevágom.
Egy tányérra rárakom a dinnyét, és megpakolom a pitypang levelekkel, lazaccal, folyami rákkal és olívabogyóval. Locsolok rá olívaolajat, facsarok rá citromot, a közepére locsolok chili szószt.
A dinnye mellé helyezem a pitypang leveleket, a két fél citromkarikát, locsolok rá citromlevet és olívaolajat, ráhelyezem a paprikás ostyákat.
Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön az egész, és az ízek összeérjenek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.