Elkészítés: A halat kiolvasztjuk, a fűszerkeverékkel jól bedörzsöljük, és hűtőszekrényben 1 órán át állni hagyjuk. Egy tepsit olajjal kikenünk, és a vastagra karikázott hagymát elrendezzük az alján. Ráfektetjük a halszeleteket, rászórjuk a felkarikázott fokhagymát,
paradicsomkarikákat teszünk rájuk, majd felengedjük annyi borral, hogy majdnem teljesen ellepje, végül vajdarabkákat rakunk a tetejére.
Alufólia alatt kis lángon pároljuk, majd feljebb véve a hőfokot, néha átforgatva szépen megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.