Megforrósított vajon aranysárgára karamellizáljuk a cukrot. Beletesszük a nem túl vékonyan felkarikázott vöröshagymát. Üvegesre pároljuk, majd felengedjük 4 dl vízzel és belemorzsoljuk az erőleveskockát. Kakukkfűvel és vörösborral fűszerezzük, fedő alatt puhára főzzük. Közben a zsemlét keresztben négyfelé vágjuk. A szeleteket grillsütőben, mindkét oldalon megpirítjuk. Amikor a hagyma megpuhult, a levest cseréptálkákba merjük. Rátesszük a tetejére a pirítóst, majd ráreszeljük a sajtot. Grillsütőben rápirítjuk a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.