Elkészítés: Az őzhúst vízben megmossuk, kiáztatjuk, 2-3 cm-es kockákra daraboljuk.
A vöröshagymát apróra szeleteljük, és a zsírban aranysárgára sütjük. A tűzről levéve a pirospaprikát és a kockára vágott húst beletesszük, majd megpirítjuk. Beletesszük a zöldpaprikát, a paradicsompürét, a fokhagymát és a fűszereket ízlés szerint. A bort és a mustárt a főzés felénél adjuk hozzá.
A rókagombát megtisztítjuk, szeleteljük, a kisebb darabokat félben vagy egészben hagyjuk.
Jó 1,5 órai főzés után, mikor a hús már puha, megkóstoljuk, ha szükséges, ízlés szerint fűszerezzük, hozzáadjuk a gombát, majd készre főzzük.
Petrezselymes sós burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.