Elkészítés: A hagymákat megpucolom. A vöröshagymát félbe, majd karikára vágom. A fokhagymát aprítom, az újhagymát, paprikákat karikára vágom. A krumplikat megpucolom, s kockára vágom. A cukkinit, padlizsánt hosszában félbe, majd negyedbe vágom, felszeletelem, a paradicsomokat nyolcadalom. A rozmaringot, kakukkfűvet leszedem a száráról, a bazsalikomot aprítom. Az újhagymaszárakat 2 cm-es darabokra vágom.
Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a hagymákat, rádobom a paprikákat, a krumplit, majd a cukkinit és a padlizsánt, végül a paradicsomot. Ráteszem a fűszernövényeket, fűszerezem. Belekerülnek az olívia- és kapribogyók, a szeletelt kolbász, a darabolt újhagymaszárak. Öntök rá vörösbort, és kis idő múltán elzárom a tűzhelyet. Tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.