Elkészítés: Reggel a rizst kevés olajon megpörkölöm egy edényben, sózom, borsozom, öntök rá vizet, s ázni hagyom.
A májat alaposan megmosom, s vízben ázni hagyom. Közben a hagymát aprítom, a paprikákat és a paradicsomot darabolom.
A rizshez hozzáadom a borsót, s felteszem főni.
A májat leöblítem, kettévágom. Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, ráteszem a májat, majd a paprikákat és a paradicsomot, fűszerezem, s öntök rá vizet, dinsztelem. A vége felé öntök rá vörösbort.
A resztelt májat a rizibizivel és csalamádéval tálalom, vörösbor illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.