Elkészítés: A hagymákat aprítom, a paprikákat és paradicsomot kockára, a zúzákat félbevágom.
Egy edényben libazsíron üvegesre dinsztelem a hagymát, ráteszem a zúzákat. Fehéredés után fűszerezem, hozzáadom a paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát, majd felengedem vízzel, és lassú tűzön 90 percig főzöm.
Közben felteszem a rizst főni, sózom.
Amikor a zúza már majdnem puha, hozzáöntöm a bort, beleszórom a lisztet, belekeverem a tejfölt, összeforralom.
A zúzapörköltet tejföllel, petrezselyemmel meghintett párolt rizzsel és csalamádéval tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.