Elkészítés: A halfiléket megmossuk, leöblítjük, majd kiolajozott tűzálló tálba tesszük. A fokhagymát présen átnyomjuk, beletesszük a sót, a borsot, az apróra vágott chilipaprikát és a citromlevet. Hozzáadjuk a megtisztított, összevágott hagymaféléket, a petrezselymet, a babérleveleket és az olívaolajat. 2-3 órán át hűtőszekrényben állni hagyjuk, majd 180 fokos sütőben, kb. 15-20 perc alatt mindkét oldalon ropogósra sütjük.
Zöld citromkarikákkal és párolt zöldségkörettel, esetleg burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.