Elkészítés: A kenyérszeleteket megpirítom, egy tepsibe fektetem úgy, ne legyenek egymás tetején, és a tepsit teljesen kitöltsék.
A vajon megpirítom a lisztet, hozzáadom az ízesítőket: a mustárt, a Worcestershire szószt, a sót és a borsot. Kavargatva, lassan hozzáöntöm a barnasört, kavarom a lassú tűzön, hogy sűrűsödjék, de ne legyen csomós. Következő a tejszín, azzal is folyamatosan sűrítem. Ha az összes tejszín benne van, már nem szabad forralni, csak hozzáadni a sajtot.
A pirított kenyérszeletekre öntöm, sütőben addig sütöm, amíg a teteje megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.