Elkészítés: A kenyérszeleteket megpirítom, egy tepsibe fektetem úgy, ne legyenek egymás tetején, és a tepsit teljesen kitöltsék.
A vajon megpirítom a lisztet, hozzáadom az ízesítőket: a mustárt, a Worcestershire szószt, a sót és a borsot. Kavargatva, lassan hozzáöntöm a barnasört, kavarom a lassú tűzön, hogy sűrűsödjék, de ne legyen csomós. Következő a tejszín, azzal is folyamatosan sűrítem. Ha az összes tejszín benne van, már nem szabad forralni, csak hozzáadni a sajtot.
A pirított kenyérszeletekre öntöm, sütőben addig sütöm, amíg a teteje megpirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.