Elkészítés: A tojást habosra verjük. Egy külön tálkában összekeverjük a zabkorpát a sóval és a borssal. A brokkolit rózsáira szedjük, alaposan megmossuk, majd még nedvesen egyenként megmártogatjuk a fűszeres zabkorpában. Ezután a tojásban is megforgatjuk, és kevés olajjal kikent jénaiba fektetjük őket. A megmaradt fűszeres zabkorpát és a megmaradt tojást összekeverjük, hozzáadunk egy kevés olajat, és rálocsoljuk a brokkoli tetejére. A jénai tetejével befedjük, és előmelegített forró sütőben kb. 20 percig sütjük, majd a fedőt levéve megpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.