Elkészítés: Enyhén sós vízben, héjában megfőzünk 20 dkg krumplit, meghámozzuk.
Összekeverünk 1 evőkanál zabpelyhet 1 evőkanál forró vízzel és 2 dkg túróval. Állni hagyjuk, majd összekeverjük 10 dkg darált hússal, 1/2 teáskanál mustárral, sóval, borssal. Golyókká formázzuk, kevés olajon pirosra sütjük.
Összekeverünk 15 dkg túrót, 2 evőkanál ásványvizet, csipet sót, borsot és 3 evőkanál vágott snidlinget.
A fasírtokat a túrómártással és a krumplival fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.