Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 175 fokra, majd kivajazott, lisztezett tepsit készítünk elő (sütőpapír is tökéletes).
Összedolgozzuk egy edényben a zabpelyhet, a lisztet, a szódabikarbónát, a sót, a fahéjat és a csokit.
Külön tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a barna cukrot és a tojást.
Majd a két keveréket fakanállal összedolgozzuk.
A diónyi adagokat egymás mellé 5 centire tesszük, kicsit ellapítjuk, és addig sütjük, amíg aranybarnára sül.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.