A húst kockákra vágjuk, és forró olajon hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, az apró kockákra vágott zellert, a lehéjazott, felnegyedelt paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük. A paradicsompürét elkeverjük 2,5 dl vízzel, majd felöntjük ezzel a csirkét. Fedő alatt 20 percig pároljuk. Közben a tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A szószt felaprított petrezselyemmel és őrölt fahéjjal fűszerezzük, majd belekeverjük a tésztát, összeforgatjuk és tálra halmozzuk. Meghintjük a reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.