Elkészítés: A zöldségeket kis kockákra, a hagymákat finomra aprítom.
Felhevített olajon dinsztelem a zöldségeket a hagymákkal néhány percig, majd meghintem liszttel és pirospaprikával. Felengedem kb. 1,5 liter vízzel. Beleadom a leveskockát és a fűszereket, kb. 15 percig főzöm.
Közben a tojást villával habosra verem, és annyi búzadarát teszek hozzá, hogy kikevert tejföl sűrűségű legyen, sózom, borsozom, néhány percig pihentetem.
A levesbe kiskanállal apró galuskákat szaggatok, és tovább főzöm lassan, kb. 10 percig, amíg a galuskák megfőnek. Zeller zöldjével fűszerezem a végén, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.