Elkészítés: A zöldségeket kis kockákra, a hagymákat finomra aprítom.
Felhevített olajon dinsztelem a zöldségeket a hagymákkal néhány percig, majd meghintem liszttel és pirospaprikával. Felengedem kb. 1,5 liter vízzel. Beleadom a leveskockát és a fűszereket, kb. 15 percig főzöm.
Közben a tojást villával habosra verem, és annyi búzadarát teszek hozzá, hogy kikevert tejföl sűrűségű legyen, sózom, borsozom, néhány percig pihentetem.
A levesbe kiskanállal apró galuskákat szaggatok, és tovább főzöm lassan, kb. 10 percig, amíg a galuskák megfőnek. Zeller zöldjével fűszerezem a végén, majd tálalom.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.