Elkészítés: A malacfarkokat megmossuk és puhára főzzük. Akkor hozzáadjuk a megtisztított, megmosott és durvára darabolt zöldnövényeket a petrezselyem kivételével, a paradicsomkonzervet, sózzuk, borsozzuk, és tovább főzzük.
Közben az olajból és a lisztből zsemleszínű rántást készítünk, besűrítjük vele a levest, és még 4-5 percet főzzük.
Mielőtt elzárnánk a leves alatt a tüzet, megszórjuk a felaprított zöldpetrezselyemmel.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.