Elkészítés: A zöldbabot vágjuk fel nagyobb darabokra, majd enyhén sós vízben főzzük kb. 10 percig, hogy roppanós maradjon. Ezután szűrjük le, hideg vízzel öblítsük le, hogy minél előbb kihűljön.
A konzerv csicseriborsó levét öntsük le, majd öblítsük, és csepegtessük le.
Tegyük egy tálba az olajban eltett aszalt paradicsomot (az olajból is kerüljön bele 1-2 kanállal), majd nyomjuk hozzá a fokhagymagerezdet, kanalazzuk hozzá a málnaecetet, ízlés szerint édesítsük, sózzuk, borsozzuk, tegyünk hozzá néhány friss bazsalikomlevelet, és öntsük hozzá az olívaolajat. Ezután botmixerrel pépesítsük (ha szükséges, még ízesítsünk utána).
A sajtot vágjuk fel kisebb kockákra.
Egy tálba tegyük bele a roppanósra főzött zöldbabot, a lecsepegtetett csicseriborsót, a felkockázott sajtot, majd öntsük rá a paradicsomos öntetet. Ezután óvatosan keverjük össze, majd tálalás előtt egy kicsit hagyjuk állni, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.