Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A zöldbabot megtisztítjuk, megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, a kolbászt aranyszínűre pirítjuk benne. Hozzáadjuk a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzákeverjük a gombát és a zöldbabot, kevés vizet öntünk alá, és együtt pároljuk. Közben a leveskockát kevés forró vízben feloldjuk, és a raguhoz öntjük. Sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük. Hagyjuk összefőni, amíg a zöldbab megpuhul. Egytálételként vagy burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.