Elkészítés: 1 evőkanál olajon a borsót megdinszteljük, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi főzeléket szeretnénk főzni (vigyázat, nem leves). Ízesítjük sóval, ételízesítővel, cukorral ízlés szerint. Puhára főzzük a borsót.
Közben elkészítjük a rántást: a maradék 2 evőkanál olajon megpirítjuk a 2 evőkanál lisztet, a tűzről félrehúzva ebbe tesszük a pirospaprikát, majd tejjel öntjük fel. Végül a forrásban levő borsóhoz adjuk a rántást, és állandó keverés mellett pár perc alatt besűrítjük. Friss, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.
Tálalás előtt a grillkolbászokat beirdaljuk, és kevés olajon pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.