Elkészítés:
1.) A tészta összevalóit összegyúrjuk, majd gombóccá formáljuk, fóliába csavarjuk és 30 percre a hűtőbe tesszük.
2.) Elkészítjük a tölteléket: egy teflonban margarint olvasztunk, rátesszük az összevágott lilahagymát és megpirítjuk. Rátesszük a megmosott spenótot, és addig kevergetjük, amíg megfonnyadnak a levelek. Beletesszük a megtisztított zöldborsót és 3 evőkanál vizet, majd addig kevergetjük, amíg a lé teljesen elpárolog.
3.) Lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a kockára vágott feta sajtot, sózzuk-borsozzuk.
4.) A tésztát kivesszük a hűtőből, lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kb. 12 négyzetet vágunk ki belőlük. Mindegyik közepébe tölteléket teszünk, a széleket kézzel, majd villával összenyomkodjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Megkenjük felverrt tojással, majd 200 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.