Elkészítés: A hússzeleteket besózom. A zsírt felteszem a lángra, a húsok mindkét oldalát lisztben megforgatom és elősütöm, majd kiszedem az edényből. A visszamaradt zsírban megforgatom a borsót, felengedem fél liter vízzel, összeforralom, visszateszem a húst. Beledobom az apróra vágott zöldségzöldet és a cukrot is. Kis nyílást hagyva ráteszem a lábosra a fedőt, takarékra teszem a lángot, és így főzöm kb. 45 percig, erre az időre elfő a leve, és jó kis szaft marad.
Rizzsel szoktam tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.