A kekszet morzsává törjük és egy tálba öntjük. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a sót, majd az olvasztott vajat. Összekeverjük. Kapcsos tortaformába vagy piteformába tesszük, lenyomkodjuk a forma aljára és az oldalára egy pohár segítségével. 180°C-ra előmelegített sütőbe tesszük és 10 percig elősütjük.Közben elkészítjük a tölteléket. A tojássárgáját és a lime reszelt háját egy tálban fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a sűrített tejet és ezzel is kikeverjük a masszát. Végül hozzákeverjük a lime levét is.A sült kekszmorzsát hagyjuk egy kicsit lehűlni, majd beletöltjük a krémet és az egészet visszatesszük a sütőbe. 170°C-on 15 percig sütjük, amíg a krém megszilárdul, de a közepe még remegős marad.A sütőből kivéve hagyjuk teljesen kihűlni, majd legalább 2 órára a hűtőbe tesszük. Hidegen, a tetején egy kevés reszelt lime héjjal, lime szeletekkel és kókusz chips-el tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.