Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A csirkét a hátán átvágjuk, kiterítjük, besózzuk. A fűszereket elkeverjük az olívaolajjal, és bedörzsöljük vele a csirke mindkét oldalát.
A zöldségeket egy tepsibe terítjük, rátesszük a kiterített csirkét, kb. 1 deciliter vizet öntünk alá, és alufóliával lefóliázzuk. A tepsit sütőbe tesszük, és közepes lángon 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült zöldségeket tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.