Elkészítés: A sárgarépát és a cukkinikat megtisztítjuk, majd vékony szeletekre, ezután csíkokra vágjuk. A paprikát megfelezzük, kicsumázzuk, megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Bő sós vizet forralunk. A csíkokra vágott
sárgarépát 2 percig előfőzzük, majd a paprikát hozzáadjuk, és még 1 percig forraljuk. A csíkokra vágott cukkinit hozzáadjuk, és az egészet még 1 percig a tűzön hagyjuk. A zöldséget leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük.
A hússzeleteket kiterítjük és kissé kiverjük. Mindegyikre vékonyan pestót kenünk, megsózzuk, borsozzuk. A pulykaszeletekre egy-egy adag csíkokra vágott zöldséget halmozunk, összetekerjük, és fogvájóval összetűzzük.
A hústekercseket az olajban 15-20 perc alatt közepes lángon aranybarnára sütjük.
A maradék zöldséget közben az olvasztott vajban átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és a pulykatekercsekkel együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.