Elkészítés: A sárgarépát és a cukkinikat megtisztítjuk, majd vékony szeletekre, ezután csíkokra vágjuk. A paprikát megfelezzük, kicsumázzuk, megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Bő sós vizet forralunk. A csíkokra vágott
sárgarépát 2 percig előfőzzük, majd a paprikát hozzáadjuk, és még 1 percig forraljuk. A csíkokra vágott cukkinit hozzáadjuk, és az egészet még 1 percig a tűzön hagyjuk. A zöldséget leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük.
A hússzeleteket kiterítjük és kissé kiverjük. Mindegyikre vékonyan pestót kenünk, megsózzuk, borsozzuk. A pulykaszeletekre egy-egy adag csíkokra vágott zöldséget halmozunk, összetekerjük, és fogvájóval összetűzzük.
A hústekercseket az olajban 15-20 perc alatt közepes lángon aranybarnára sütjük.
A maradék zöldséget közben az olvasztott vajban átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és a pulykatekercsekkel együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.