Elkészítés: A zöldségeket és a hagymát megtisztítjuk, a húst felkockázzuk. A hagymát a zsíron megpirítjuk, a húst hozzátesszük, kis vízzel felöntjük, és félig megpároljuk, majd beízesítjük, beletesszük az előző nap már beáztatott babot, a felkarikázott zöldségeket és a petrezselyemzöldet (a krumpli maradhat egyben is). Vízzel felöntjük.
Kb. 1 óra alatt készre főzzük, ha szükséges, a vizet pótoljuk. A végén rakjuk bele az erőset.
Nokedlit vagy csipetkét főzünk bele. Friss kenyérrel és tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.