Elkészítés: 1. Forrázd le a paradicsomot, hámozd meg, vájd ki a magjait és kockázd fel kockacukornyi darabokra. Tedd szitára, hogy a leve lecsöpögjön.
2. A paprikát vágd vékony hasábokra.
3. A hagymát finomra vágva 3 evőkanál olívaolajon kb. 15 percig fedő alatt párold. Szükség esetén vízzel szaporítsd.
4. Öntsd a hagymához a ringlit, a paprikát és a paradicsomot, és kb. 5 percig főzd tovább.
5. Időközben főzd a tésztát *al dente*, majd olajjal és a majorannával keverd el. A mártással tálald.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.